Sådan aktiveres eller deaktiveres modtagelsen af sikkerhedsnyheder på My Kaspersky

Sådan aktiveres eller deaktiveres modtagelsen af sikkerhedsnyheder på My Kaspersky:

1. Åbn forsiden for My Kaspersky.
  2. Klik på knappen Log ind og indtast den e-mailadresse, du har angivet ved oprettelse af kontoen samt din adgangskode.
  3. Klik på knappen Klokkeformet knap.

Dette åbner vinduet til visning af meddelelser.

4. Klik linket Indstillinger for at gå til notifikationsindstillinger.
  5. Udfør en af følgende handlinger:
    • Hvis du ønsker at aktivere modtagelsen af sikkerhedsnyheder, skal du vælge afkrydsningsfeltet Sikkerhedsnyheder.
    • Hvis du ønsker at deaktivere modtagelsen af sikkerhedsnyheder, skal du rydde afkrydsningsfeltet Sikkerhedsnyheder.